Varaosat traktoreihin ja maatalouskoneisiin

Myymme maahantuomiemme Zetor, Deutz-Fahr ja Weidemann koneiden alkuperäisiä laadukkaita varaosia. Varaosat ovat samoja, joita käytetään maahantuomissamme traktoreissa, puimureissa ja muissa koneissa. 

Meiltä löytyy kattava valikoima varaosia suoraa hyllystä ja toimitamme ne nopeasti perille. Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta ja osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin sekä auttamaan oikeiden varaosien valinnassa. 

Alkuperäiset varaosat voit tilata myös ympäri Suomea toimivilta jälleenmyyjiltämme.

Deutz-Fahr varaosat traktoreihin ja leikkuupuimureihin

Alkuperäiset varaosat on suunniteltu erityisesti Deutz-Fahr koneita varten. Alkuperäisten varaosien ja voiteluaineiden käyttö pitää koneesi toiminnassa samalla erinomaisella suorituskyvyllä kuin aina. Deutz-Fahr:n tavoite tarjota vain parasta laatua olevia varaosia.

Zetor traktoreiden varaosat

Zetorilla on tarjolla yli 22 000 alkuperäistä varaosaa traktoreihinsa. Kauttamme saat varaosat kaikkiin Zetor traktori malleihin.  

Weidemann koneiden varaosat

Meiltä löydät kattavan valikoiman varaosa- ja huoltotarvikkeita Weidemannin koneisiin. Tarvitsetpa varaosia Hoftrac-koneisiin, pyöräkuormaajiin, teleskooppipyöräkuormaajiin tai teleskooppikuormaajiin saat kaikki osat kauttamme.

Laaja varaosavalikoima traktoreihin ja muihin työkoneisiin

Etsitpä sitten harvinaisempaa osaa tai markkinoiden suosituimpia komponentteja, meiltä löydät etsimäsi. Yleisimmin meiltä kysyttyjä tuoteryhmiä ovat:

Suodattimet

Alkuperäiset suodattimet on suunniteltu suodattamaan hiukkaset mahdollisimman tehokkaasti, ja ne suojaavat traktorin tai muun koneen mekaanisia osia haitallisilta epäpuhtauksilta. Puhtaat suodattimet pitävät koneesi toiminnassa samalla suorituskyvyllä ja luotettavuudella kuin ostopäivänä.

Valot

Useisiin koneisiin on saatavilla LED-valoja. Led-valot kuluttavat vähemmän energiaa kuin aikaisemmat halogeenilamput, mikä tarjoaa paremman näkyvyyden ja vähemmän silmien väsymistä ja pidentää osaltaan koneen akun ja laturin käyttöikää.

Akut

Alkuperäiset akut on suunniteltu ja valmistettu erityisesti juuri kyseistä laitetta varten.Alkuperäisten akkujen tukeva rakenne takaa turvallisen, luotettavan toiminnan ja erinomaisen tärinänkestävyyden, mikä tekee niistä ihanteellisia työskentelyyn missä tahansa maastossa ja kaikissa olosuhteissa.

Hihnat

Alkuperäisillä hihnoilla varustetut koneet toimivat ja kestävästi raskastakin käyttöä. Hihnat on kehitetty koneiden korkeiden laatustandardien ja teknisen ominaisuuksien ylläpitämiseksi.

Voiteluaineet

Voiteluaineet suojaavat traktoreiden ja muiden työkoneiden osia ja pitävät ne toiminnassa tehokkaasti. Ne parantavat koneen luotettavuutta myös raskaissa olosuhteissa ja sesonkihuippujen aikana.  Voiteluaineista löytyy mm: moottoriöljy, vaihteistoöljy, hydraulineste, jarruneste, laakerirasva ja sekä tiivistetty että käyttövalmis jäähdytysneste.

Kytkimet

Kaikki alkuperäiset kytkimet on valmistettu maksimaalista tehokkuutta ja kestävyyttä ajatellen.

Miksi valita alkuperäiset varaosat?

1. Vain alkuperäinen varaosa takaa traktorisi tai muun työkoneen pitkän käyttöiän ja voit olla tyytyväinen sen suorituskykyyn.
2. Alkuperäisten varaosien laatua tarkastetaan jatkuvasti niiden valmistuksen aikana ja ne ovat identtisiä koneiden kokoonpanossa käytettävien osien kanssa.
3. Alkuperäisissä varaosissa näkyy myös kaikki suunnittelun parannukset ja innovaatiot, joten saat korjattavaan koneeseen uusimmat osat ja käyttöominaisuudet.
4.. Ei-alkuperäiset varaosat voivat vaikuttavat traktorin tai koneen muiden osien käyttöikään ja ne voivat lyhentää koneen kokonaiskäyttöikää.
5. Jos käytät muita kuin ei-alkuperäisiä varaosia koneiden korjauksiin, menetät korjauksen ja itse koneen takuun!


Ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan sinua varaosien valinnassa ja teknisissä kysymyksissä. Ota yhteyttä.