liiketoiminta

maatalouskoneet

Tietoa meistä

laadukkaiden koneiden toimittaja

HCP maahantuo ja myy koneita maatalouteen ja viherrakentamiseen

HCP on Tanskalainen perheyritys joka aloitti toimintansa 1870, jolloin ensimmäiset itsesitojat ja puintikoneet myytiin asiakkaille Tanskaan ja ulkomaille. HCP on edelleen perustajasuvun omistuksessa joka yhdessä ammattimaisen johtokunnan kanssa muodostaa aktiivisen johdon.

HCP maahantuo ja myy koneita maatalouteen ja viherrakentamiseen, markkina-alueina Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Tarjoamme keskitetyn hankintakanavan toimittajien ja asiakkaiden käyttöön koko pohjoismaisille markkinoille.

Edustamamme laadukkaat tuotemerkit myydään paikallisten jälleenmyyjien kautta. Huoltoyrittäjät ovat yksityisyrittäjiä jotka ovat lähellä loppukäyttäjää ympäri Suomea. HCP:n jälleenmyyjiä, varaosapisteitä ja huoltoja on Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa yli 250 kappaletta. Lisäksi HCP Finland Oy myy oman myyntiorganisaation kautta tuotteita loppukäyttäjille.

Yhdessä pohjoismaisten sisaryhtiöiden, yhteistyökumppaneiden ja jälleenmyyjien kanssa voimme palvella asiakasta ammattimaisen nopeasti ja tehokkaasti sekä myynnissä että huollossa.

Myyntiorganisaation tukena on HCP ammattitaitoinen henkilökunta sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa. Tukea löytyy hallinnollisiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Tuote-ekspertit ja huollon asiantuntijat huolehtivat että ajankohtainen tieto on koko ajan saatavilla myynnissä, huollossa, teknisessä tuessa, markkinoinissa, varaososissa ja logistiikassa.

Sekä maahantuoja että paikalliset myyjät hyötyvät ammattimaisesta logistiikkaketjusta, joka vastaanottaa ja lähettää varaosia ja koneita kaikkialle pohjoismaihin.​

moderni keskusvarastomme käsittää jo yli 50.000 tavaranimikettä.

Tuotespesialistimme ovat valmiina avustamaan paikallisia huoltoyrittäjiä oikean osan tilaamisessa ja asennuksessa. Varaosissa työskentelevät henkilöt kaikkialla pohjoismaissa tekevät kaikkensa, jotta tarvittavat varaosat olisivat tilaajalla vuorokauden sisällä. Käsittelemme kaikki varaosatilaukset modernilla tiedonkäsittelyllä. Kanssamme voi asioida kaikilla pohjoismaisilla kielillä.

Maahantuomme ja välitämme laajan valikoiman tuotteita maatalouteen ja viherrakentamiseen. Tavoitteena kaikille merkeille on tyydyttävä markkinaosuus, joka perustuu asiakkaiden tyytyväisyyteen.

image004

HCPllä on alalta lähes 150:n vuoden kokemus

– Haluamme olla luotettava ja vakuuttava yhteistyökumppani
– Me pidämme kiinni siitä, mitä lupaamme
– Olemme omistautuneita palvemaan asiakkaitamme 24-7-365
– Arvostamme pitkäikäistä ja sujuvaa yhteistyötä sekä tavaran toimittajiemme että asiakkaidemme kanssa.